Hei taas pitkästä aikaa! Alkusyksy on mennyt melko vauhdikkaasti syksyn kirjoituksiin lukiessa. Ei ollut ehkä hyvä idea ottaa viimeisen lukukauden ensimmäiselle jaksolle viisi ainetta, ja sitten vielä kirjoittaa samaan aikaan kolmea. No onneksi tämän jakson jälkeen lukio on ohi ja voin keskittyä lukemaan Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen pääsykokeisiin. 

Koulukiireistä huolimatta olemme käyneet Mintun kanssa ahkerasti agilityssä ja TOKOssa. Taitaa olla niin että ne ovat viikon kohokohtia meille molemmille. Lenkilläkin olen tainnut käydä viime aikoina useammin kuin ennen. Sen huomaa siitä, että aina kun lähden kävelemään ulko-ovea päin, Minttu menee aivan sekaisin. Ratsastus ja aerobic sen sijaan ovat jääneet vähän vähemmällä syyskuun aikana. 

Ulkona on alkanut olla melko kylmä aina koulumatkoilla, no, onhan nyt sentään jo syyskuu. Varsinkin agilityssä meinasi tulla viime viikolla vilu, kun kaapeista ei löytynyt minkäänlaista takkia. Peak Performance on mun lemppari takkimerkki, luultavasti ostan tämänkin vuoden talvitakin samaa merkkiä. Niillä kyllä vetää 40 asteenkin pakkasessa lenkkejä yli-innokkaan koiran kanssa.

Nyt menen vielä lukemaan viimeisiä kertoja psykologian YO-kokeeseen. Toivottakaa onnea!

- Maiju -

593f3b66450e49665cdfa77b07514580-normal.