Serkullani on meineillään rakennusprojekti jossa käyn aina välillä auttamassa. Omien taitojeni mukaan tietenkin. Kaikkea ei kannata koittaa tehdä itse rakentamisessa vaan miettiä tarkkaan mitä tekee itse ja minkä jättää ammattilaisille. Omaa ja tässä tapauksessa sukulaisten työpanosta  kannattaa käyttää esimerkiksi rakennustyömaan järjestelyissä ja siivoamisessa. Se on ollut kiva olla mukana kun näkee  talon edistymisen ja huomaa, millaisesta “palapelistä” oikeastaan sellaisessa raksaprokkikseesa on kysymys.

Heille tulee kivitalo, joka on tehty siis kiviharkoista. Harkkorakentaminen vaatii kyllä ammattitaitoa eikä onnistu ihan jokaiselta. Talon on suunnitellut arkkitehti ja sekin tuo tietysti oman mausteensa soppaan kun  kyseessä ei ole valmis pakettitalo. Harkot on ainakin osittain tilattu Byggmaxista, josta ne on kuljetettu sitten tontille.

Täytyy kyllä sanoa että on tuo rakentaminen sellainen projekti, ettei se ihan jokaiselle sovi! Taidan pysytellä vaan kuvan mukaisissa rakennustunnelmissa ;)

images?q=tbn:ANd9GcRZrfT8J000RlWgqvnLaxU