dogi-normal.jpg

Koiramaailma on uudenlainen lemmikkieläimiä ja erityisesti koiria käsittelevä blogi. Blogin kirjoittaja on Maiju, ja minulla on itselläni yksi Japaninpystykorva Minttu, sekä edesmennyt tiibetinspanieli Tiitu. 

Koiramaailma-blogissa kerron elämästä koirani kanssa, ja kirjoittelen kaikkea muutakin mitä tässä koirantäytteisessä elämässä ehtii tapahtua. Ja sitä on muuten paljon! Mintun kanssa harrastamme agilitya sekä TOKOa. Minuttu on iloinen, ikuisesti energinen ja kaikkia rakastava 3-vuotias tytsy. Taas minä omistaja päätän kohta lukion, ja haaveena on eläinlääketieteellisen tiedekunnan pääsykokeet. Yritän kuitenkin pitää opiskelujutut sivussa tästä blogista, tosin jaksaakseen tehdä opintojen vaatiman loppurutistuksen tarvitsee aina välillä pieniä breikkejä, lomia ja lenkkeillä Mintun kanssa.

Koiraharrastuksen lisäksi käyn juoksemassa sekä aerobikissä, ja ratsastan. Tällähetkellä elämä on vaan niin hektistä, että hevoshommat ovat hieman jääneet. Seuraan kyllä aktiivisesti hevosurheilua ja muita ratsastusblogeja. Ehkäpä tässä talven mittaan vielä hevoskärpänen puraisee ja pääsette ihmettelemään kuinka paljon aikaa ihmisellä onkaan blogata sen muksahdettua muutaman kerran tantereeseen..!

Kiva kuitenkin, että olette eksyneet seuraamaan minun ja Mintun taivalta. Nyt kesäkuumalla koiran viileänä pito on erityisen haastavaa, kaivankin rantapyyhkeet esiin ja alamme suunnitella yhteistä biitsipäivää. 

Aurinkoisin terveisin,

Maiju ja Minttu