Oletko sinä samanlainen kuin minä, että joskus tulee selattua nettisivuja, ei ole tarkoitus ostaa mitään ja viikon päästä on paketti kotona? Näinhän siinä taas kävi, kun innostuin etsimään koiralle leluja, vaikka sillä on niitä käytännössä aivan liikaa. Alan olla sitä mieltä, että se ei juuri siksi leiki niiden kanssa, koska se ei osaa päättää, millä leikkisi.

En tiedä, mitä koira ajattelee, mutta lemmikkitarvikeliike sai minusta asiakkaan lelujen osalta. Katselin siis leluja koiralle, mutta en voinut vastustaa kiusausta tutkia, millä kissat leikkivät. Pohdin niiden eroja ja sitten tajusin, että netistä onkin helpompi valita, kun saa rauhassa tehdä vertailuja. Marketin kiireisessä ilmapiirissä tulee äkkiä nappastua jokin lelu mukaan ajattelematta sen tarkemmin, onko se hyvä.

Siispä, tein jälleen tilauksen ja päätin nyt tällä kertaa tehdä niin, että otan vanhoja leluja vähäksi aikaa pois käytöstä ja jätän niitä muutenkin vähemmän näkyville. Minun on oikeasti pakko testata, olenko oikeassa ajatukseni suhteen. Siispä paketti tuli ja toi minulle sekä koiran riemuksi pari uutta lelua.

fetch-g65d2811d8_640.jpg